Mine MAC paletter

Tidligere har jeg tatt ut desse «brønnene» i MAC palettene for å få plass til flere øyenskygger enn 15. Men for litt siden så fikk jeg lyst å rydde litt i palettene og organisere dei litt og fant ut at jeg ville putte desse brønnene tilbake i palettene.

Nå har jeg vasket de fleste palettene rene fra øyenskyggestøv, desinfisert øyenskyggene og organisert fargene litt. I tillegg kjøpte jeg tre nye paletter for litt siden og siste kom i posten i går, så nå har jeg organisert dem litt.

Jeg elsker å depotte og styre på (.................)

> Utvid tekst

 

 

#sminke #skjønnhet #shopping #blackfriday #handle #kosmetikk #mac #macbook #iphone #apple #fashion #mote #mamma#mammablogg #interiør #interiørblogg #hverdag #mat #drikke #middag #konkurranse #justinbieber #bieber #rabatt #tilbud #salg#maccosmetics #nyx #giveaway #høst #jul #fredag #helg #hår #hud #frisør #hudpleie #hårpleie #sminkeblogg #skjønnhetsblogg#vixen #nyheter #barn #julepresanger #gaver 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyfuzz

beautyfuzz

28, Stord

Velkommen til blogg.no bloggen til BeautyFuzz.com. BeautyFuzz.com er en av norges største skjønnhetsblogg og har vunnet "årets skjønnhetsblogg" i Vixen Blog Awards, men da under navnet Malin - Makeup & Hair.

Arkiv

hits