BLACK FRIDAY - Rabatter og tilbud !

Endelig er det BLACK FRIDAY igjen ! Dette må være den beste dagen i året for en som er så glad i å shoppe slik som meg ? for i dag kan du spare mye da de fleste butikker og nettbutikker har rabatter og salg. 

Black Friday og Cyber Monday, som er mandagen etter black friday, er de perfekte dagene å handle julegaver på. Jeg pleier alltid å finne noe fine julepresanger disse dagene som jeg også sparer mye penger på ? for å ikke nevne gaver som jeg unner meg selv med også  ;)

Jeg har samlet rabattkoder fra mine favoritt nettbutikker for å gjøre det enklere for dere ? dette er blitt en slags tradisjon da jeg har gjort dette nesten hvert (..............)

 


> Utvid for å få lista med rabatter og tilbud !

 

#sminke #skjønnhet #shopping #blackfriday #handle #kosmetikk #mac #macbook #iphone #apple #fashion #mote #mamma #mammablogg #interiør #interiørblogg #hverdag #mat #drikke #middag #konkurranse #justinbieber #bieber #rabatt #tilbud #salg #maccosmetics #nyx #giveaway #høst #jul #fredag #helg #hår #hud #frisør #hudpleie #hårpleie #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #vixen #nyheter #barn #julepresanger #gaver 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beautyfuzz

beautyfuzz

28, Stord

Velkommen til blogg.no bloggen til BeautyFuzz.com. BeautyFuzz.com er en av norges største skjønnhetsblogg og har vunnet "årets skjønnhetsblogg" i Vixen Blog Awards, men da under navnet Malin - Makeup & Hair.

Arkiv

hits